Saturday, October 5, 2013

Τα σημεία των ημερών μας!

Με τόσο βουητό για την γνωστή παράταξη (εγκληματική οργάνωση;;) δεν θα μπορούσα παρά να πάρω και γω θέση! 
Νέοι είμαστε δεν θα μπορούσαμε να μην ασχολούμαστε έστω και λίγο με τα κοινά. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να είμαστε οργανωμένοι σε παράταξη αλλά είναι υποχρέωσή μας να έχουμε διαμορφωμένη άποψη για το τι συμβαίνει γύρω μας.Δεν θα  γράψω ένα κείμενο προπαγάνδα-καταπέλτη απλά θα εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Πρώτο και κύριο σημείο που θα ήθελα να αναφερθώ είναι η αρχή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Δεν πρέπει κανείς να επεμβαίνει στο έργο της, να την χειραγωγεί σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Επίσης είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων. Δηλαδή, κανείς δεν μπορεί πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη να κρίνει ως ενόχους τους κατηγορουμένους ( βλέπε τους δημοσιογράφους-δικαστές).
Δεύτερο σημείο που θα σταθώ είναι οι ακροδεξιές-φασιστικές αντιλήψεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τα ειδεχθή εγκλήματα της νασιζιστικής Γερμανίας. Οι υποστηρικτές της παράταξης έχουν το άλλοθι της άγνοιας για το περιεχόμενο της παράταξης αυτής ή το άλλοθι της ψήφου δυσαρέσκειας στο πολιτικό σύστημα. Οι πύρινοι λόγοι των μελών της παράταξης βρήκαν πρόσφορο έδαφος στα αυτία των απελπισμένων Ελλήνων. 
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την προστασία που προσφέραμε στο εκκολαπτόμενο αυγό του φιδίου όπως πολλοί το παρουσιάζουν.Γενικώς οι Έλληνες δεν είμαστε ποτέ ψύχραιμοι στις εκλογικές μας αποφάσεις. Δόθηκε βήμα σε άτομα επικίνδυνα με ιδέες έξω από τα ανθρώπινα ιδεώδη που διασπείρουν το μίσος. Πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της, ας αφήσουμε επιτέλους την Δικαιοσύνη να αποφανθεί!

0 comments:

Post a Comment