Tuesday, October 15, 2013

5 + 1 προτάσεις για ραντεβού!

Σήμερα θα μιλήσουμε για ραντεβού. Πολλοί είναι αυτοί που αρκούνται σε απλά, κοινότυπα ραντεβού, όπως ένας καφές ή ένα γεύμα. Υπάρχουν όμως και άλλοι που αναζητούν κάτι ιδιαίτερο. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων είναι τα λίγα διαθέσιμα χρήματα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και εμείς και θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες για το επόμενο ραντεβού σας.
    1)    Μπορείτε να κινηθείτε σε κάτι απλό, γνώριμο και σχεδόν πάντα επιτυχημένο: Βόλτα για καφέ, γεύμα έξω ή σε σπίτι, cinema. Η επιτυχία αυτού του ραντεβού εξαρτάται κυρίως από την παρέα και τη συζήτηση και όχι τόσο από το μέρος. Βέβαια κάποιες ιδέες για μέρη για καφέ μπορείτε να βρείτε στο ομώνυμο άρθρο μας. Αν πρόκειται για πρώτο ραντεβού το cinema αποτελεί ιδανική λύση καθώς διώχνει την αμηχανία και δημιουργεί ένα θέμα συζήτησης: την ταινία.
      2)    Βουνά και λόφοι. Πρόταση για πιο περιπετειώδεις προσωπικότητες που έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα ραντεβού, αλλά και για λάτρεις της φύσης. Πάρτε τον/ τη σύντροφό σας και απολαύστε μία βόλτα στους λόφους ή τα βουνά της Αθήνας. Οι επιλογές πολλές: Λυκαβηττός. Υμηττός, Πάρνηθα κλπ. Περπατήστε, κάντε pic-nic και απολαύστε τη θέα. Όλο και κάποιο café θα βρείτε για να ξεκουραστείτε. Σίγουρα ένα πρωτότυπο και ρομαντικό ραντεβού.
       3)    Θάλασσα. Απολαύστε μία βόλτα στην παραλία όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τώρα. Αυτή την εποχή μάλιστα είναι ακόμα καλύτερα γιατί ο καιρός είναι ακόμα καλός , αλλά ο κόσμος στις παραλίες λίγος. Κρασί και ξεκούραση στην παραλία συνιστούν την ιδανική ατμόσφαιρα. Το κόστος μηδαμινό αλλά το ραντεβού σίγουρα αξέχαστο.
      4)    Για αυτούς που αισθάνονται ή είναι ακόμα παιδιά υπάρχουν και τα διασκεδαστικά ραντεβού. Λούνα- Παρκ ή bowling είναι επιλογές με τις οποίες σίγουρα δε θα πλήξετε. Ειδικά το bowling και τα παιχνίδια ,που υπάρχει ανταγωνισμός τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
      5)     Επικίνδυνα ραντεβού. Για τους περιπετειώδης τύπους υπάρχουν και αυτά τα ραντεβού. Περπατήστε σε επικίνδυνους, κακόφημους και σκοτεινούς δρόμους. Δοκιμάστε να μπείτε βράδυ στην αυλή κάποιας εταιρίας ή ξενοδοχείου, σε κάποιο χώρο δηλαδή που απαγορεύεται η πρόσβαση. Εξερευνήστε κάποιον εγκαταλελειμμένο χώρο. Η αδρεναλίνη θα ανέβει σε υψηλά επίπεδα και σίγουρα δε θα βαρεθείτε. Φυσικά δεν το προτείνω για πρώτο ραντεβού για να μην τρομάξετε τον άλλον άνθρωπο.
        6)    Τέλος μία κλασσική επιλογή για όσους δεν έχουν χρήματα αλλά έχουν σπίτι ή για όσους θέλουν να μείνουν μόνοι με το σύντροφό τους είναι η ταινία ή το γεύμα στο σπίτι. Ρομαντική επιλογή και ιδιαίτερα επιτυχημένη αν ξέρετε πότε να την επιλέξετε (όχι δηλαδή στο πρώτο ραντεβού). 
     
      Αυτό που έχει σημασία και δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να είστε ο εαυτός σας. Επίσης όσοι έχετε σχέση καιρό να προσπαθείτε να διατηρείτε το ενδιαφέρον του/ της συντρόφου σας. Με αυτά τα ραντεβού σίγουρα θα τα καταφέρετε πάντως!
      
       Επιμέλεια: Aνθή Πλακιά 

0 comments:

Post a Comment