Tuesday, October 8, 2013

Iδέες για δώρα!

Γενέθλια, γιορτή, επέτειος… Πολλοί είναι οι λόγοι που συχνά μας ωθούν στην αγορά ενός δώρου. Το δώρο είναι κάτι προσωπικό: θα πρέπει να επιλέγεται ειδικά για το άτομο στο οποίο θα το δώσουμε και να αρέσει και σε εμάς. Δεν πρέπει να γίνεται σαν υποχρέωση. Η επιλογή του όμως συνήθως είναι δύσκολη, απαιτεί χρόνο και σκέψη. Για να σας βοηθήσουμε λίγο σας δίνουμε σήμερα ιδέες για δώρα που μπορείτε να κάνετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα:
    1)     Μία κλασσική επιλογή για άντρες, γυναίκες είναι τα ρούχα. Ένα Τ-shirt για άντρα ,μία φούστα ή παπούτσια για γυναίκα είναι εύκολη λύση κυρίως αν πρόκειται για γιορτή ή γενέθλια. Αν γνωρίζετε το γούστο και το στυλ ντυσίματος του συγκεκριμένου ατόμου τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Το δύσκολο κομμάτι παραμένει το νούμερο του ρούχου αν θα του κάνει αλλά αν βλέπεται καθημερινά αυτό το άτομο και το γνωρίζετε καλά είναι πιο εύκολο να διαλέξετε.
    2)     Ρολόι, κόσμημα ή γενικά αξεσουάρ. Εύκολη λύση, λίγο πιο ακριβή από την προηγούμενη συνήθως. Το συνιστώ κυρίως για δώρο στην/στον σύντροφο. Βραχιόλι, σκουλαρίκια, κολιέ για γυναίκα ή η κλασσική επιλογή του ρολογιού για άντρα είναι ιδανικές λύσεις και σχεδόν πάντα φέρνουν χαμόγελα χαράς.
    3)     Πιο ρομαντικά και προσωπικά δώρα θα μπορούσε να είναι μία κορνίζα με μία δική σας φωτογραφία με αυτό το άτομο ή μπορείτε να φτιάξετε ένα video με πολλές φωτογραφίες από κοινές σας στιγμές. Σίγουρα πολύ καλή επιλογή για επέτειο.
    4)     CDs με τραγούδια τα οποία θα έχετε επιλέξει εσείς. Μπορείτε μόνοι σας να γράψετε σε ένα CD τραγούδια ή να αγοράσετε ένα έτοιμο. Οικονομική και καλή επιλογή. (Το CD μπορεί αντί για μουσική να περιλαμβάνει παιχνίδι για playstation ή computer ιδίως αν πρόκειται για άντρα φίλο σας). Θα μπορούσατε επίσης να χαρίσετε ένα βιβλίο σε κάποιον που αγαπά το διάβασμα.
    5)     Η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι να οργανώσετε κάτι. Μία εκδρομή, διακοπές, δείπνο σε εστιατόριο ή στο σπίτι σας, πάρτι είναι πολύ καλές επιλογές κάθε μία με διαφορετικό οικονομικό κόστος για εσάς. Αν το δώρο απευθύνεται στο αγόρι/κορίτσι σας τότε ένα από τα τρία πρώτα πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο. Το πάρτι (κατά προτίμηση έκπληξη) αφορά κυρίως φίλους σας!
    6)  Τέλος άλλη μία καλή επιλογή είναι να φτιάξετε κάτι εσείς. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε μόνοι σας κάποιο γλυκό και να το κάνετε δώρο ή μπορείτε να φτιάξετε μία κάρτα (πχ χριστουγεννιάτικη) και να τη δωρίσετε. Τα προσωπικά δώρα που δείχνουν τον κόπο σας πάντα εκτιμώνται περισσότερο.
Αυτές ήταν λοιπόν οι προτάσεις μας για δώρα. Τα δώρα αυτά απευθύνονται σε όλα τα budgets και ανάλογα με πόσα διαθέτει κανείς και πόσα θέλει να δώσει επιλέγει. Μην ξεχνάτε ότι στο δώρο σημασία έχει η κίνηση και όχι το πόσο κόστιζε. Τα οικονομικά δώρα που δείχνουν όμως την αγάπη σας είναι τα καλύτερα!

0 comments:

Post a Comment