Wednesday, September 11, 2013

Παλιές επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές!

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υπάρχουν τα πάντα. Ταινίες, σειρές , σόου όμως είναι το φόρτε τους. Η βιομηχανία της διασκέδασης είναι τεράστια εκεί και οι επιτυχίες δεν περιορίζονται εντός της χώρας αλλα΄φτάνουν παντού.
Πόσοι από μας έχουν παρακολουθήσει αμερικάνικες σειρές για όλα τα γούστα.Οι επιλογές που θα γίνουν από μας είναι εντελώς υποκειμενικές και ο καθένας μπορεί να προτείνει και άλλες σειρές.
1) Lost-οι Αγνοούμενοι: H σειρά θρύλος που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο ξεκινά με ένα αεροπορικό δυστύχημα. Οι επιζήσωντες βρίσκονται σε ένα άγνωστο νησί με υπερφυσικές ιδιότητες και οι συνεχιζόμενες συμπτώσεις που συνδέουν τα άτομα στο νησί δημιουργούν αναπάντητα ερωτήματα στους θεατές.
2)Smallville-Ο Σούπερμαν τα χρόνια της νίοτης: H σειρά που ξεκινά με το ειδύλλιο του Κλαρκ Κεντ και της Λάνα Λάνγκ και φτάνει μέχρι την ενηλικίωση του σούπερ-ήρωα και την καθιέρωσή του σαν "the blur" στην μητρόπολη.
3) 24: O μυθικός ηρωικός πράκτορας Jack Bauer κυνηγά το έγκλημα, την τρομοκρατία και σώζει την τελευταία στιγμή την ανθρωπότητα. Ακούραστος δουλεύει όλο το 24ωρο της υπόθεσης και καταφέρνει στο τέλος να "σώσει την ημέρα".
4)Friends-Tα φιλαράκια: H σειρά που εισήγαγε και μας έμαθε την ανάλαφρη κωμωδία. Οι ήρωες έγιναν φίλοι μας και επί μια δεκαετία έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης. Οι προσπάθειες να την μιμηθούν ήταν πολλές αλλά ελάχιστες το έκαναν με επιτυχία.
Για να μην αδικήσουμε άλλες έξοχες σειρές (Las Vegas,Supernatural,Big Bang Theory, How I met your mother κλπ) σας προσκαλούμε να μας πείτε και σεις!

0 comments:

Post a Comment