Sunday, January 26, 2014

ΗΠΑ: Ο Σβαρτσενέγκερ μεταμφιέστηκε σε γυμναστή! (video)

Τι έγινε με τον θρύλο του μπόντι μπίλντιγκ και της μεγάλης οθόνης, και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ ο οποίος εμφανίστηκε να εργάζεται σε γυμναστήριο; Μήπως ο “Άρνι” αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα αφότου η ταινία του The Last Stand (Μη Μου Χαλάς τη Μέρα) πάτωσε;

Όχι βέβαια... Ο ζάπλουτος αυστροαμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε υπάλληλο του γνωστού γυμναστηρίου Gold’s στη Βένις της Καλιφόρνιας για καλό σκοπό, δηλαδή για την προώθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και για να συγκεντρώσει χρήματα για μετασχολικά προγράμματα εκγύμνασης στις ΗΠΑ.

Ο Άρνι, με μαύρη μουστάκα και περούκα φαινόταν πραγματικά να απολαμβάνει το νέο επάγγελμα του γυμναστή (το οποίο γνωρίζει καλύτερα από πολλούς γυμναστές άλλωστε...), δίνοντας συμβουλές στους θαμώνες του γυμναστηρίου, αλλά και να μιλήσει αυστηρά σε έναν κακομοίρη από αυτούς ("εδώ είναι το γυμναστήριο Gold's, δεν είναι γυμναστήριο για μωρά").

Εδώ που τα λέμε πάντως, η μεταμφίεση του σταρ των ταινιών δράσης δεν ήταν και τόσο πετυχημένη (είναι και το αξάν που δεν κρύβεται...) και οι περισσότεροι από τους πελάτες του γυμναστηρίου μάλλον τον αναγνώρισαν.





0 comments:

Post a Comment